Winkelwagen

Brain Train SmartGames

Deze trein is zowel een puzzel als een speelgoedtrein. Kan jij de vormen in de juiste volgorde in de wagons plaatsen? Naarmate de opdrachten moeilijker worden, krijg je steeds minder aanwijzingen. Ben jij op het juiste spoor? Zorg ervoor dat alle wagons aan elkaar vastzitten voordat je trein het station verlaat..

Voor kinderen vanaf 3 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Deze trein is zowel een puzzel als een speelgoedtrein. Kan jij de vormen in de juiste volgorde in de wagons plaatsen? Naarmate de opdrachten moeilijker worden, krijg je steeds minder aanwijzingen. Ben jij op het juiste spoor? Zorg ervoor dat alle wagons aan elkaar vastzitten voordat je trein het station verlaat.

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn maar liefst 48 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk.

En voor alle kinderen vanaf 3 jaar te spelen dankzij de opdrachtboeken met opbouw in moeilijkheidsgraad. Geschikt voor reguliere kinderen en hoogbegaafde kinderen. 

Hoe te spelen?

Stap 1: Kies een opdracht.
Stap 2: Plaats de blokken in de trein zodat hun kleur en vorm overeenkomen met de opdracht. De verschillende wagons moeten met elkaar verbonden zijn.
Stap 3: Er is maar 1 oplossing.

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Specificaties
Product Naam Brain Train SmartGames
Art.nr. 59000
ISBN nummer 5414301522027
Uitvoering Smart Game met 48 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brain Train SmartGames
Uw waardering