Winkelwagen

Bul is boos strips voor beginnende lezers

SKU
59520
Waardering:
100% of 100
€ 10,50

Grappig stripboek op AVI Start, speciaal voor beginnende lezers. Over een spannend gevecht met waterballonnen. Maar dan worden Bul en Nel boos. Hoe loopt dit af? Het lettertype is goed leesbaar en de prachtige illustraties helpen om de tekst goed te begrijpen. Leren lezen was nog nooit zo leuk!

bas mikt.
bas mikt raak!
maar dan gaat het mis …
bas raakt nel.
en ook bul.
en die zijn boos.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 1

Slimme kleuters en groep 3

Dit boek is een stripverhaal speciaal ontwikkeld voor kinderen voor de start van groep 3. Jan Kuipers adviseert deze strip voor beginnende lezers voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong.

Grappig stripboek op AVI Start, speciaal voor beginnende lezers. Over een spannend gevecht met waterballonnen. Maar dan worden Bul en Nel boos. Hoe loopt dit af? Het lettertype is goed leesbaar en de prachtige illustraties helpen om de tekst goed te begrijpen. Leren lezen was nog nooit zo leuk! De grappige afbeeldingen zorgen ervoor dat deze strip goed leesbaar is voor beginnende lezers. De leuke teksten geven jonge kinderen de indruk dat het in staat is om snel te leren lezen.

Deze strip bevordert het leesplezier en draagt bij tot een goede taalontwikkeling.

Het motiverende van deze strip is dat kleine kinderen in de gaten krijgen dat ze zelfstandig in staat zijn om snel een tekst te lezen. 


Gerelateerd document:

Kleurplaat

Specificaties
Product Naam Bul is boos strips voor beginnende lezers
Art.nr. 59520
ISBN nummer 9789048737192
Uitvoering Strip AVI Start, 32 pagina's
Auteur Danielle Schothorst
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bul is boos strips voor beginnende lezers
Uw waardering