Winkelwagen

Butterflies SmartGames

SKU
5651
Waardering:
100% of 100
€ 14,96

Gebruik je verstand en maak de vlinders weer compleet. Een wonderlijke schuifpuzzel met 48 opdrachten, van makkelijk tot razend moeilijk.

Voor alle kinderen vanaf 6 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 3

Butterflies is een prachtig nieuw spel van SmartGames. Het spel is vergelijkbaar met Chicken Shuffle, alleen kan je je bij dit spel de puzzelstukken verwisselen en zijn deze dubbelzijdig. Hierdoor krijgt het spel meer variatie en een betere opbouw qua moeilijkheid.

48 uitdagende opdrachtkaarten

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn 48 uitdagende opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk. Geschikt voor alle kinderen vanag 6 jaar. 


Inhoud

Transparante opbergruimte, deksel met spelbord, 8 dubbelzijdige puzzelstukken, boekje met opdrachten en oplossingen.

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken.

Levelwerk

Jan Kuipers adviseert om dit uitdagende spel op te nemen voor het aanbod van hoogbegaade materialen vanaf groep 3. Dit spel maakt ook onderdeel uit van Levelwerk box 1 (groep 3).

Speciaal ontwikkeld voor kinderen die meer kunnen en voor kinderen die hoogbegaafd zijn.

Specificaties
Product Naam Butterflies SmartGames
Art.nr. 5651
ISBN nummer 5414301517986
Uitvoering Smart Game met 48 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur Smart Games
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Butterflies SmartGames
Uw waardering