Winkelwagen

De Droomfant strips voor beginnende lezers

Dit levendige stripboek is erg spannend voor jonge kinderen. Het boek zorgt ervoor dat jonge kinderen blijven doorlezen. De strips voor beginnende lezers zijn met name erg bruikbaar voor kinderen die moeite hebben met echte leesboeken.

Dit is een AVI strip voor beginnende lezers. Meneer Fop wordt wakker. Hij moet hard lachen. Hij heeft zo raar gedroomd! Dan kijkt meneer Fop uit het raam. Hij schrikt zich een hoedje! Wat staat daar in zijn tuin? Droomt hij nog steeds?

Voor alle kinderen vanaf 4 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Meneer Fop wordt wakker. Hij moet hard lachen. Hij heeft zo raar gedroomd! Dan kijkt meneer Fop uit het raam. Hij schrikt zich een hoedje! Wat staat daar in zijn tuin? Droomt hij nog steeds? Speciaal voor groep 3 zijn de strips voor beginnende lezers ontwikkeld. Het AVI niveau is t/m M3.

Vanaf 4 jaar, voor slimme kleuters 

Jan Kuipers adviseert deze strip voor beginnende lezers voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Ideaal voor kleuters uit groep 1 en 2 die voorlopen op het gebied van taal.

Dit levendige stripboek is erg spannend voor jonge kinderen. Het boek zorgt ervoor dat jonge kinderen blijven doorlezen. De strips voor beginnende lezers zijn met name erg bruikbaar voor kinderen die moeite hebben met echte leesboeken. Dankzij de mooie afbeeldingen die het verhaal vertellen, wordt de tekst zeer begrijpelijk bijgestaan. Het zelfstandig vlot kunnen lezen van deze strip zal de motivatie van het kind sterk vergroten.

Specificaties
Product Naam De Droomfant strips voor beginnende lezers
Art.nr. 52220
ISBN nummer 9789027672087
Uitvoering Leesboek met 28 pagina's
Auteur Monique van der Zanden
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De Droomfant strips voor beginnende lezers
Uw waardering