Winkelwagen

Een verhaal met een Staart strips voor beginnende lezers

Een verhaal met een staart is een mooi opgebouwd verhaal. Kinderen willen weten hoe het afloopt. Het motiveert jonge kinderen enorm om zelfstandig door te lezen.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
Deze strip is speciaal voor groep 3 ontwikkeld. Het AVI niveau van deze strip is eind groep 3. Jan Kuipers adviseert deze strip voor beginnende lezers voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Ideaal voor kleuters uit groep 1 en 2 die voorlopen op het gebied van taal.

Deze strip bevordert het leesplezier en draagt bij tot een goede taalontwikkeling. Grote letters en mooie afbeeldingen maken deze strip aantrekkelijk.

Een verhaal met een staart is een mooi opgebouwd verhaal. Kinderen willen weten hoe het afloopt. Het motiveert jonge kinderen enorm om zelfstandig door te lezen. Een verhaal met een staart is een aanbeveling voor in de boekenkast van beginnende lezers.

Er is een nieuw aapje. In het park met alle dieren. Tim en mama gaan kijken. Het aapje is heel knap. Hij rekent, tekent en maakt kunsten. Dan ontsnapt het aapje. Het aapje gaat zich verkleden. Hoe loopt dit af?
Specificaties
Product Naam Een verhaal met een Staart strips voor beginnende lezers
Art.nr. 5225
ISBN nummer n.v.t.
Uitvoering n.v.t.
Auteur n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Een verhaal met een Staart strips voor beginnende lezers
Uw waardering