Winkelwagen

Handboek positieve groepsvorming

SKU
51900
Waardering:
100% of 100
€ 24,00
Het 'Handboek positieve groepsvorming’ is een naslagwerk voor iedereen in het onderwijs die met het werken met groepen meer succes wil behalen.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 2

Het 'Handboek Positieve groepsvorming’ is een naslagwerk voor iedereen in het onderwijs die met het werken met groepen meer succes wil behalen. Dat je succes kunt hebben in het werken met groepen, blijkt uit de vele (psychologische) onderzoeken van de afgelopen jaren.

Groepsprocessen 

Groepsprocessen worden beïnvloed door vele factoren. En bij die factoren gaat het verder dan de vraag welke kinderen je bij elkaar plaatst. Het is zeker niet zo dat je vanzelf een hele lieve groep krijgt, als je dertig hele lieve kinderen in een groep plaatst. Ander misverstand is dat je met kleinere groepen per definitie een makkelijke groep krijgt.

Positieve groepsvorming in de klas

In dit handboek zijn theorie en praktijk gekoppeld om zo een aangenaam recept te presenteren voor de dagelijkse omgang met groepen op school. De vele oefeningen zijn uitgebreid getest en bieden een praktische bijdrage aan het ontstaan en behouden van positieve groepsvorming in de klas.


Gerelateerde documenten:

Inhoudspagina Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Naam Handboek positieve groepsvorming
Art.nr. 51900
ISBN nummer 978-90-79596-07-2
Uitvoering Softcover boek met 197 pagina's.
Auteur Maya Bakker - de Jong en Ivo Mijland
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Handboek positieve groepsvorming
Uw waardering


Gerelateerde Berichten