Het Verboden Eiland - Coöperatief spel

SKU
56270
Waardering:
100 % of 100
€ 24,95

Het verboden eiland is een populair familiespel waarin je moet samenwerken. Een leerzaam cooperatief spel. Uitermate geschikt voor in de klas, voor hoogbegaafde kinderen.  

Op een mysterieus eiland liggen vier schatten verborgen. Lukt het jullie om als team de vier schatten te vinden, voordat het eiland in de zee verdwijnt?

Coöperatief spel vanaf 8 jaar, 2 - 4 spelers, 30 min.

Voeg toe aan verlanglijst

Het verboden eiland is geschikt voor oudere kinderen. Het spel duurt vrij lang, zeker als je het voor het eerst speelt en je nog moet nalezen hoe het spel moet worden klaargezet en wat je tijdens een beurt allemaal mag en moet doen.

Jullie team van avonturiers moet samenwerken om te voorkomen dat het Verboden Eiland zinkt, opdat je genoeg tijd hebt om de vier schatten te pakken te krijgen. Als je ze eenmaal hebt moet je bij de Dwazenlandplaats zien te komen en met de helikopter ontsnappen om te winnen. Maar als het eiland zinkt voor de missie is volbracht hebben jullie verloren! Weet jouw team als eerste het eiland te betreden, de schatten te vinden en het er levend van af te brengen?

Speelgoed van het jaar 2011

Tijdens een beurt mag je als speler drie acties uitvoeren, bijvoorbeeld een stukje eiland droogleggen, je verplaatsen of een schat pakken. Maar elke beurt overstromen er ook weer nieuwe stukjes eiland. Elke speler heeft bovendien nog zijn eigen extra functie met bijbehorende vaardigheden. Veel om te onthouden en in de gaten te houden dus. Alleen met goed samenwerken en overleggen kunnen de spelers de schatten verzamelen en het eiland veilig verlaten.

Naast Levelwerk

Jan Kuipers adviseert dit spel om in de klas in te zetten, naast bijvoorbeeld Levelwerk. Dit spel speel je als team, er zijn daardoor geen individuele verliezers.

Coöperatief spel vanaf 8 jaar, 2 - 4 spelers, 30 min.


Gerelateerd document:

Spelregels

Specificaties
Productnaam Het Verboden Eiland - Coöperatief spel
SKU 56270
ISBN-nummer 8718026300388
Uitvoering Coöperatief spel vanaf 8 jaar, 2 - 4 spelers, 30 min.
Auteur White Goblin Games - Matt Leacock
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Het Verboden Eiland - Coöperatief spel
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!