Winkelwagen

Hollen naar 100

Alle verschillende soorten sommen tot en met 100 worden op een systematische wijze aangeboden. Om nog eens flink te oefenen met de plus- en minsommen tot en met 100. Voor individueel en klassikaal gebruik.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Na het automatiseren van de sommen tot en met 20 volgt het omgaan met getallen tot en met 100. Voor veel kinderen kan dat weer de nodige struikelblokken opleveren: omdraaien van de getallen, moeite met het werken met tientallen en eenheden en het optellen en aftrekken door het tiental is voor veel leerlingen moeilijk.

Om nog eens flink te oefenen met de plus- en minsommen tot en met 100, is het automatiseringsprogramma 'hollen naar 100' geschreven.

Sommen tot en met 100

Bij dit programma worden alle verschillende soorten sommen tot en met 100 op een systematische wijze aangeboden en ingeslepen.

Er kan zowel individueel als klassikaal met dit programma worden gewerkt. Klassikaal kunnen alle oefenboekjes doorgewerkt worden, maar er kan ook naar aanleiding van de bijgeleverde toets bepaald worden welke leerlingen extra aandacht nodig hebben.

Oefenboekjes Hollen naar 100

Het is ook mogelijk een deel van een oefenboekje te behandelen. Hiervoor is de handleiding 'zo maak ik zelf een oefenboekje' bijgevoegd. U kunt zelf bepalen wat u nodig hebt. Het pakket bestaat uit toetsen, oefenboekjes en materiaal om inzicht te krijgen in de getallen tot en met 100.

Zo kunnen de kinderen al 'hollend naar 100' nog eens flink met deze sommen oefenen. 


Gerelateerd document:

Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Naam Hollen naar 100
Art.nr. 51350
ISBN nummer Nee
Uitvoering Boek op CD, 175 pag.
Auteur Harrie Meinen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hollen naar 100
Uw waardering