Winkelwagen

IQ-Candy SmartGames

SKU
5650
Waardering:
100% of 100
€ 14,96

IQ-Candy, een denkpuzzel om van te snoepen!

Kan jij alle puzzelstukken op het spelbord leggen, zodat pinnen van het spelbord passen in de gaten van de puzzelstukken? Trakteer je hersens op dit verrukkelijk puzzelspel. Een ideaal verjaardagscadeau met 60 opdrachten waarmee je urenlang zoet bent, gegarandeerd 100% suikervrij.

Voor alle kinderen vanaf 6 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 1

IQ Candy is een spel waarbij je alle gekleurde stukken op het spelbord moet leggen. De moeilijkheid is dat de puzzelstuk op het spelbord past als alle pinnetjes precies aansluiten op de vorm van de gaatjes. Hierdoor krijgt het spel meer variatie en een betere opbouw qua moeilijkheid.

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn 60 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk.

Inhoud

IQ Candy bevat 7 gekleurde stukken en 60 opdrachten. Door de opbouw in moeilijkheidsgraad van de opdrachten is dit prachtige en compacte spel voor alle kinderen vanaf 7 jaar geschikt. 

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken.

Levelwerk

Jan Kuipers adviseert om dit nieuwe spel op te nemen voor het aanbod van hoogbegaade materialen vanaf groep 3. Dit spel maakt ook onderdeel uit van Levelwerk box 2 (groep 4).

Speciaal ontwikkeld voor kinderen die meer kunnen en voor kinderen die hoogbegaafd zijn.

Specificaties
Product Naam IQ-Candy SmartGames
Art.nr. 5650
ISBN nummer 5414301518785
Uitvoering Smart Game met 60 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur Smart Games
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:IQ-Candy SmartGames
Uw waardering