Winkelwagen

IQ Link SmartGames

SKU
54930
Waardering:
100% of 100
€ 9,95

Kan jij de ontbrekende schakel(s) vinden? IQ-Link is een logisch denkspel van SmartGames voor hoogbegaafde en slimme kinderen. Ga slim te werk en pas alle puzzelstukken op het spelbord. Maar let op! Er zijn 36 puzzelonderdelen maar slechts 24 plaatsen op het bord.

Voor alle kinderen vanaf 8 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 4

Kan jij de ontbrekende schakel(s) vinden? Er zijn 36 puzzelonderdelen maar slechts 24 plaatsen op het bord! Open ringen en bollen van verschillende puzzelstukken kunnen op dezelfde plaats gelegd worden. Maar enkel wanneer je ze op de juiste manier aan elkaar linkt. 

Inhoud

Compact spelbord met deksel, 12 kleurige puzzelstukken, boekje met opdrachten en oplossingen.

Opbouwende moeilijkheidsgraad

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn 120 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk. En voor alle leeftijden leuk om te spelen. 

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken! 

Hoe te spelen

Plaats de puzzelstukken zoals aangeduid.
Leg alle overige puzzelstukken op het spelbord.
Er is maar 1 juiste oplossing.

Hoogbegaafdheid

Dit spel van SmartGames kunt u op school inzetten of thuis gebruiken. Door de opbouw in moeilijkheid daagt dit spel reguliere en slimme kinderen uit om logische na te denken.

Geschikt om naast Levelwerk box 1 t/m 7 in te zetten.

Voor slimme kinderen vanaf 8 jaar.

Specificaties
Product Naam IQ Link SmartGames
Art.nr. 54930
ISBN nummer 5414301516620
Uitvoering SmartGame met 120 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:IQ Link SmartGames
Uw waardering