Winkelwagen

IQ Steps SmartGames

SKU
5640
Waardering:
80% of 100
€ 9,95

Ben jij klaar voor de volgende stap? Vind de juiste positie én volgorde zodat alle puzzelstukken op het spelbord passen. Een compact denkspel voor 1 speler, met 120 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

Voor ale kinderen vanaf 8 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 1

IQ Steps is een logisch denkspel van SmartGames voor hoogbegaafde en slimme kinderen. Ben jij klaar voor de volgende stap? Vind de juiste positie én volgorde zodat alle puzzelstukken op het spelbord passen. Een compact denkspel voor 1 speler, met 120 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk. Voor ale kinderen vanaf 8 jaar.Deze Smartgame is met 120 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad, een uitdaging voor elk kind.

Naast Levelspel box 1 en 2, en Levelwerk box 1 in te zetten.

Logische denkspellen


SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken! 

Hoogbegaafdheid

Dit spel van SmartGames kunt u op school inzetten of thuis gebruiken. Door de opbouw in moeilijkheid daagt dit spel reguliere en slimme kinderen uit om logische na te denken.

Voor alle kinderen vanaf 8 jaar.

Specificaties
Product Naam IQ Steps SmartGames
Art.nr. 5640
ISBN nummer Nee
Uitvoering Smart Game met 120 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:IQ Steps SmartGames
Uw waardering