Winkelwagen

Magic Forest SmartGames

Breek de betovering en volg het pad! Maak het pad op weg naar puzzelplezier.

Voor alle kinderen vanaf 8 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Maak de juiste connecties om het magische pad te vinden. Plaats de 9 puzzelstukken op het spelbord, zodat je de juiste figuren met elkaar verbindt. Wanneer voldaan is aan alle voorwaarden én alle spelstukken op het spelbord liggen, heb je de juiste oplossing gevonden.

Magic forest van SmartGames is een geweldig denkspel voor de kleuters en voor kinderen uit groep 3, 4 en 5. En zijn 48 uitdagende opdrachten die een opbouw in moeilijkheid hebben.

Levelspel box 2

Jan Kuipers adviseert dit spel voor kleuters en maakt daarom deel uit van Levelspel box 2. Hierin zitten uitsluitend materialen voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong.

48 uitdagende opdrachten

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn 48 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk. En voor alle leeftijden leuk om te spelen. 

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken.

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken! 

Specificaties
Product Naam Magic Forest SmartGames
Art.nr. 88360
ISBN nummer Nee
Uitvoering Smart Game met 48 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magic Forest SmartGames
Uw waardering