Winkelwagen

Matador Ki 4 - M400

Uitdagend constructiemateriaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen leren om zelf ontworpen constructies te maken. Op de instructiekaart staan verschillende modellen die in elkaar gezet kunnen worden.

Deze bouwset heeft 263 onderdelen en is speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar. 

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Uitdagend constructiemateriaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Matador Ki 4 - M400.

Kinderen leren om zelf ontworpen constructies te maken. Hiermee ervaren kinderen ontwerpend leren. Voor kinderen is het leerzaam om te ontdekken hoe constructies in elkaar zitten. Dit ontdekken leert hen om op een analytische manier naar voorwerpen te kijken. De bouwsets van de Matador bevorderen de ontwikkeling van motorische en cognitieve vaardigheden van kinderen vanaf 3 jaar.

Ideale constructie techniekset

Matador Ki 4 - M400 is de ideale set voor kinderen vanaf 3 jaar. Bouw eenvoudige modellen zoals een helicopter, vliegtuig en nog veel meer. Met de 263 onderdelen en meer dan 108 bouwvoorbeelden is de techniekset Matador Ki 4 - M400 de perfecte fundamentele constructiedoos van Matador.

Met behulp van de speciale Matador-tang kunnen de constructies altijd uit elkaar worden gehaald en vervolgens opnieuw worden gemonteerd voor nieuwe bouwwerken.

Voor kinderen vanaf 3 jaar, ideaal voor (hoog)begaafde en reguliere kinderen.

Specificaties
Product Naam Matador Ki 4 - M400
Art.nr. 59170
ISBN nummer Nee
Uitvoering Techniekset
Auteur Matador
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Matador Ki 4 - M400
Uw waardering