Winkelwagen

North Pole Expedition SmartGames

Plaats de vissen in het water en de ijsberen op het ijs!

Kan jij je hoofd koel houden bij dit logisch denkspel met puzzelstukken? Leg alle puzzelstukken zo op het spelbord, dat de ijsberen op het ijs belanden en de vissen in het water. Dit verrassende denkspel bestaat uit 2 spelvarianten. Speel dezelfde opdracht twee keer en ontdek een volldig andere oplossing. 

Voor alle kinderen van 5 jaar. 

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Plaats de vissen in het water en de ijsberen op het ijs. Dit verrassende denkspel bestaat uit 2 spelvarianten. Een met de eskimo in een kano op het water en een met een eskimo op het ijs. Speel dezelfde opdracht twee keer en ontdek een volldig andere oplossing. 

Hoogbegaafdheid

Jan Kuipers adviseert dit spel voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong in groep 1 en 2. En voor kinderen in groep 3 is het een geweldig spel, met veel uitdaging. Dankzij de opbouw in moeilijksgraad geschikt voor alle kinderen vanaf 5 jaar. 

Dit spel maakt onderdeel uit van Levelspel, de methode voor slimme kleuters.

Opbouw in moeilijkheid

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn 80 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk.

Inhoud

Spelbord met opbergruimte, 7 transparante puzzelstukken, 20 opdrachtkaarten met 80 opdrachten en boekje met spelregels en oplossingen.

Cognitieve vaardigheden

Door 
North Pole Expedition te spelen worden de volgende cognitieve vaardigheden gestimuleerd:

- Ruimtelijk inzicht.
- Logica.
- Probleemoplossend denken.
- Concentratie.
- Visuele waarneming.

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken.

Specificaties
Product Naam North Pole Expedition SmartGames
Art.nr. 5722
ISBN nummer 5414301518464
Uitvoering Smart Game met 80 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:North Pole Expedition SmartGames
Uw waardering