Piet en Riet hebben een geheim strips voor beginnende lezers

Dit is een AVI strip voor beginnende lezers. Piet en Riet zijn koks. Je kunt bij hen eten. En Paul doet dat vaak. Dan kopen Piet en Riet een bus. Daar staat op: Koken op de plek. Waar is die plek? Voor wie koken Piet en Riet daar? Paul wil het weten…

Voeg toe aan verlanglijst

Slimme kleuters en groep 3

Dit boek is een stripverhaal speciaal ontwikkeld voor kinderen voor de start van groep 3. Jan Kuipers adviseert deze strip voor beginnende lezers voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong.

Grappig stripboek op AVI Start, speciaal voor beginnende lezers. Piet en Riet zijn koks. Je kunt bij hen eten. En Paul doet dat vaak. Dan kopen Piet en Riet een bus. Daar staat op: Koken op de plek. Waar is die plek? Voor wie koken Piet en Riet daar? Paul wil het weten…

Goede taalontwikkeling

Deze strip bevordert het leesplezier en draagt bij tot een goede taalontwikkeling. Het motiverende van deze strip is dat kleine kinderen in de gaten krijgen dat ze zelfstandig in staat zijn om snel een tekst te lezen.

Levelspel

Dit stripboek maakt onderdeel uit van Levelspel box 1. Levelspel biedt een gestructureerd pakket met materialen, speciaal ontwikkeld voor kleuters die 'meer' kunnen. Levelspel bestaat uit 2 boxen.

Specificaties
Productnaam Piet en Riet hebben een geheim strips voor beginnende lezers
SKU 60150
ISBN-nummer 9789048718801
Uitvoering Strips voor beginnende lezers, AVI E3, 6-7 jaar
Auteur Martine Letterie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Piet en Riet hebben een geheim strips voor beginnende lezers
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!