Pirates Jr. Hide and Seek SmartGames

SKU
56930
Waardering:
100 % of 100
€ 17,99

Pirates Jr. Hide & Seek daagt je uit om de 4 puzzelstukken zo te plaatsen op het spelbord dat je de piraten helpt in hun zoektocht. Bij sommige opdrachten geeft het puzzelstuk met kompas je alvast een hint hoe dit stuk moet geplaatst worden op het spelbord. 

Voor kinderen vanaf 6 jaar, en slimme kinderen van 4 jaar.

Voeg toe aan verlanglijst
Pirates Jr. Hide & Seek daagt kinderen uit om de 4 puzzelstukken zo te plaatsen op het spelbord dat je de piraten helpt in hun zoektocht. Bij sommige opdrachten geeft het puzzelstuk met kompas je alvast een hint hoe dit stuk moet geplaatst worden op het spelbord. Zeebonken jong en oud kunnen 60 opdrachten ontdekken in een handige opbergdoos, ideaal voor op reis.

Ontwikkelingsvoorsprong

Pirates Jr. Hide & Seek is echt een spel dat kinderen fascineert. Door het kleurgebruik en de opbouw van het spel is Pirates Jr. Hide & Seek goed te gebruiken in groep 1 en 2,  speciaal voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. De opdrachten gaan steeds een stapje verder en bieden erg veel uitdaging voor deze doelgroep.

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Inhoud

Spelbord met opbergruimte, 4 puzzelstukken en boekje met 60 opdrachten en oplossingen.

Hoe te spelen

- Kies een opdracht.
- Plaats de 4 puzzelstukken op het spelbord, zodat alle afbeeldingen – behalve degene die in je opdracht staan – afgedekt zijn.
- Er is telkens maar één oplossing.

Levelspel 

Jan Kuipers adviseert dit uitdagende spel voor slimme kleuters. Hoogbegaafde kinderen krijgen veel uitdaging met de 60 opdrachtkaarten die oplopen in moeilijkheid. Dit spel maakt onderdeel uit van Levelspel box 2.

Voor kinderen vanaf 6 jaar, en slimme kinderen van 4 jaar.
Specificaties
Productnaam Pirates Jr. Hide and Seek SmartGames
SKU 56930
ISBN-nummer 5414301518501
Uitvoering Smart Game met 60 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pirates Jr. Hide and Seek SmartGames
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!