Winkelwagen

Rekenspellen bij Sommen Versnellen

De spelletjes sluiten kunnen goed als aanvulling op de eigen rekenmethode gebruikt worden. Het doel van de spellen is het automatiseren van de sommen tot en met 10 en tot en met 20.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
Verbeter de basisrekenvaardigheden op een speelse manier met 'Rekenspellen bij Sommen Versnellen'.

Rekenspelletjes

Als kinderen de basisschool binnen komen weten ze al een heleboel. Ze hebben in hun dagelijkse leven al de meest uiteenlopende ervaringen opgedaan. Zo zijn er heel wat kinderen die thuis regelmatig rekenspelletjes spelen. Ze leren bijvoorbeeld dobbelsteenbeelden te herkennen, ze worden geconfronteerd met scores, leren omgaan met betaalmiddelen, raken vertrouwd met winnen en verliezen.

Het spelen van spelletjes is een prima middel om op een informele manier de basisvaardigheden van het rekenen onder de knie te krijgen.

Dit principe heeft Harrie Meinen, auteur van onder andere 'Sommen Versnellen', gebruikt voor zijn meest recente werk: 'Rekenspellen bij Sommen Versnellen'.

Doel rekenspellen

De spelletjes sluiten aan op de uitgave 'Sommen Versnellen', maar kunnen ook goed als aanvulling op de eigen rekenmethode gebruikt worden. Het doel van de spellen is het automatiseren van de sommen tot en met 10 en tot en met 20.

Omdat tijd beperkt is – leerkrachten weten dit als geen ander – zijn de spelletjes kort van duur. Een kwartiertje is vaak al genoeg. Zo kunnen de spelletjes ingepast worden in de rekenles, als opstart of verwerking.

Inhoud map

De map bevat 22 rekenspelletjes, met klinkende namen als 'kleurendobbel', 'euro-race' en 'domi-meest'. Elk spelletje heeft een overzichtelijke handleiding en is op stevig papier gedrukt. De spellen zijn zo in elkaar te zetten, wat de leerkracht veel tijd bespaart.


Gerelateerd document:

Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Naam Rekenspellen bij Sommen Versnellen
Art.nr. 51640
ISBN nummer Nee
Uitvoering Ringband met kopieerbladen, 153 pag.
Auteur Harrie Meinen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rekenspellen bij Sommen Versnellen
Uw waardering