Winkelwagen

Junior Engineer Robots - Gigo 7268

Robots 3+ Gigo 7268 is een mooie introductie binnen wetenschap en techniek, waarbij de kinderen kunnen experimenteren met bouwen en tandwielen.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Robots 3+ Gigo 7268 is een experimenteer- en bouwset voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen kunnen experimenteren met tandwielen en deze gebruiken bij werkende modellen. Er zijn bouwvoorbeelden voor 10 verschillende modellen, waarbij ze stapsgewijs een bouwvoorbeeld leren lezen en toepassen. De kinderen kunnen bouwen, maar leuker is het om de eigen creativiteit en inventiviteit te gebruiken. De bouwelementen hebben aantrekkelijke kleuren en de "oog-elementen" maken de bouwwerken nog levendiger.

Experimenteren

Met de materialen van Robots 3+ gaan kinderen op een veilige en verantwoorde wijze experimenteren met techniek en ze leren om zelf allerhande ‘dingen’ te maken. Kinderen gaan aan de hand van deze techniekset leren hoe tandwielen werken en hoe een beweging tot stand wordt gebracht.

Opdrachtkaarten

Er worden speciaal ontwikkelde opdrachtenkaarten bijgeleverd, waarmee verschillende modellen in elkaar gezet worden om vervolgens naar eigen inzicht aan te passen. Hiermee ervaren kinderen ontwerpend leren. De opdrachtkaarten zijn geplastificeerd voor langdurig gebruik.

Kinderen en techniek

Techniek zien we overal om ons heen. Een ding is zeker: met techniek kunnen kinderen plezier hebben. Kinderen leren om te gaan met techniek. Ze gaan het op een andere manier waarnemen en anders naar voorwerpen te kijken. Daarmee zorgt techniek voor ontwikkelkansen bij kinderen.

Geschikt voor alle kinderen vanaf 4 jaar, ideaal voor (hoog)begaafde en reguliere kinderen.

Specificaties
Product Naam Junior Engineer Robots - Gigo 7268
Art.nr. 5759
ISBN nummer Nee
Uitvoering Techniekmateriaal
Auteur Gigo
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Junior Engineer Robots - Gigo 7268
Uw waardering