Winkelwagen

SmartMax Playground XL

Bouw een speeltuin van ballenbanen. Maak de gekste constructies en laat de ballen rollen!

Geschikt voor alle jonge kinderen om mee te oefenen.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

SmartMax groeit met je kind mee. Bouw een speeltuin van ballenbanen. Maak de gekste constructies en laat de ballen rollen! Alle onderdelen kunnen makkelijk op de staven worden geklikt en zijn 100% compatibel met alle andere sets uit de SmartMax-collectie, voor jarenlang speelplezier!

Magnetisme

Magnetisme heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen. SmartMax laat hen deze fascinerende wereld op een veilige manier ontdekken. De megagrote elementen zijn ideaal voor jonge kinderen. Ze ontdekken een nieuwe manier van bouwen. 


Verschillende sterktes

Het aantrekken en afstoten van magneten is een spel op zich en zorgt voor een echte 'aha'-ervaring bij de allerkleinsten. Oudere kinderen beleven maximaal speelplezier bij het bouwen van torens, bruggen en andere grote constructies. De magneten in de lange staven zijn sterker dan die in de korte staven. 

Stimuleert jonge kinderen

SmartMax is ontwikkeld voor jonge kinderen en stimuleert:

- hand-oog coördinatie
- logisch denken
- kleurherkenning
- vormherkenning in 2D & 3D
- samen spelen
- tellen
- fantasie
- creativiteit

Smartmax is kleurrijk en veilig magnetisch constructiespeelgoed voor jonge kinderen en is geschikt voor slimme kinderen en reguliere kinderen. Kinderen gaan experimenteren met magnetisme. Bestel bijvoorbeeld ook de auto’s en laat de kinderen de auto rijden zonder ze aan te raken. Of kinderen gaan met de magneten van SmartMax onderzoek welke voorwerpen in hun omgeving een magnetisme werking hebben. Leuk voor hoogbegaafde kinderen om mee te oefenen.

Specificaties
Product Naam SmartMax Playground XL
Art.nr. 58450
ISBN nummer n.v.t.
Uitvoering Set met magneten waarmee kinderen een speeltuin kunnen bouwen.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SmartMax Playground XL
Uw waardering