Winkelwagen

Solar Power 2.0 Gigo 7303

Met deze techniekset krijgen kinderen inzicht in het thema duurzame energie en ze gaan zelfstandig 10 modellen bouwen om zonne-energie om te zetten in stroom.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Met deze nieuwe techniekset van Gigo leren kinderen over zonne-energie en het belang hiervan voor de opwekken van duurzame energie. Ze leren het belang om deze vorm van groene energie te gebruiken tegen de globale opwarming van de aarde. Ze leren meer over de zon en de principes over hoe een solarcel werkt en wat voor soort materiaal daarvoor gebruikt wordt.

Leerzame experimenten

Door het uitvoeren van de experimenten krijgen kinderen inzicht in het thema duurzame energie en waarom dit voor de toekomst van belang is.

Onderzoekend en ontwerpend leren

Kinderen gaan zelf zonne-energie omzetten in stroom, met behulp van de sterke 3V solarcel, om de motor van energie te voorzien. 

Met deze techniekset gaan ze zelfstandig 10 modellen bouwen. Ook is deze set geschikt voor hoogbegaafde en slimme kinderen door het model van ontwerpend leren te gebruiken: Denken, Tekenen, Ontwerpen en Controleren. Laat ze een model maken die het beste resultaat opleverd. 

Benodigde batterij

Om deze technietset goed te kunnen doen, heb je 1 oplaadbare AA batterij nodig. Bestel deze batterij eenvoudig mee: AA 1300 MaH oplaadbare batterij. Deze batterij wordt door zonne-energie opgeladen. De 1300 MaH geeft het beste resultaat.

Specificaties
Product Naam Solar Power 2.0 Gigo 7303
Art.nr. 57570
ISBN nummer Gigo 7303
Uitvoering Techniekset Gigo
Auteur Gigo
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Solar Power 2.0 Gigo 7303
Uw waardering