Winkelwagen

Temple Connection Smart Games

SKU
5738
Waardering:
100% of 100
€ 22,95

Kan jij het oeroude mysterie van de tempels ontrafelen? Welke puzzelstukken heb je nodig om de 80 opdrachten op te lossen? Plaats de juiste wegen en bruggen op het spelbord en verbind de tempels met elkaar.

80 uitdagende opdrachten voor kinderen vanaf 7 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 1

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn 80 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk.

Kan jij het oeroude mysterie van de tempels ontrafelen? Welke puzzelstukken heb je nodig om de 80 opdrachten op te lossen? Plaats de juiste wegen en bruggen op het spelbord en verbind de tempels met elkaar.

Speelgoed van het Jaar 2017

De mening van de jury: je bent een echte bruggenbouwer met dit mooi vormgegeven spel. Te spelen op meerdere (hoogte) niveaus. Goed voor het trainen van ruimtelijk inzicht.

Toelichting ontwikkelingspsycholoog

Temple connection is een mooie Smart Game, waar nu ook een derde dimensie (hoogteverschil) aan is toegevoegd. Tempels/torens moeten met loopwegen en bruggen op verschillende hoogteniveaus met elkaar verbonden worden, waarmee een beroep wordt gedaan op het creatief ruimtelijk denken. Verschillende mogelijkheden moeten in het visuele kortetermijngeheugen vastgehouden worden om te bedenken en uit te proberen welke optie wel of niet gaat werken om de opdracht uit te voeren.

De 80 opdrachten lopen van makkelijk tot behoorlijk pittig, zodat de speler geleidelijk meer vaardigheid kan ontwikkelen in dit spel. Een kind komt snel op het niveau waar het spel een uitdaging gaat vormen. Het spel is mooi en kleurig vormgegeven wat uitnodigt tot spelen. Een leuk alternatief voor schermenactiviteiten als je niemand anders hebt om mee te spelen. Temple connection bevordert probleemoplossend vermogen, planning en ruimtelijk inzicht.

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken! 

Cognitieve vaardigheden

Door 
Temple Connection te spelen worden de volgende cognitieve vaardigheden gestimuleerd:

- Ruimtelijk inzicht.
- Planning.
- Probleemoplossend denken.
- Flexibel denken.
- Concentratie

Voor slimme kinderen vanaf 7 jaar. Ook te gebruiken als aanvulling in Levelwerk box 1 (groep 3). Of voor de slimme kleuters in groep 2. 

Specificaties
Product Naam Temple Connection Smart Games
Art.nr. 5738
ISBN nummer 5414301519881
Uitvoering Smart Games met 80 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur Smartgames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Temple Connection Smart Games
Uw waardering