Winkelwagen

Topklassers Wiskunde deel 2, groep 7 - 8 + VO (5 ex.)

Met dit werkboek buigen leerlingen zich over wiskundige vraagstukken en wiskundige problemen. Zo gaan zij bijvoorbeeld aan de slag met: priemgetallen, kwadraten, machten, stelling van Pythagoras, cirkeleigenschappen, assenstelsel, driehoek van Pascal.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Een werkboekje vol wiskundige vraagstukken en wiskundige problemen. Kinderen gaan aan de slag met priemgetallen, kwadraten, machten, stelling van Pythagoras, cirkeleigenschappen, assenstelsel, driehoek van Pascal etc.

Dit werkboek staat vol met wiskundige vraagstukken. Deze wiskunde hoort eigenlijk thuis op de middelbare school. Maar kinderen die al op de basisschool een extra uitdaging aan kunnen, kinderen die goed kunnen doorzetten, die vinden in dit boekje tal van interessante problemen om op te lossen.

Hoogbegaafdheid

Een leuk en uitdagend werkboek voor hoogbegaafde kinderen uit de bovenbouw en het voortgezet onderwijs. Daag uw kinderen uit met moeilijke wiskunde opdrachten.

Wiskunde deel 2 is vervangen door Rekenkundig groep 8.

Rekenkundig groep 8 maakt nu onderdeel uit van Levelwerk box 6 (groep 8). Wij adviseren om Rekenkundig op te nemen in Levelwerk. Er is ook een handleiding beschikbaar. Mail ons voor het nieuwe groepsoverzicht voor in de bestaande Levelwerk map.

Wiskunde deel 2 heeft onderdeel uitgemaakt van de ‘oude’ Levelwerk serie. Er is een alternatief ontwikkeld waarbij de inbreng van de kinderen groot is en waarbij ze hun antwoord vaak moeten motiveren. Deze hogere-orde-denkvragen zijn interessant voor (hoog)begaafde kinderen. Rekenkundig heeft verdiepende opdrachten voor de betreffende groep en loopt niet vooruit op de volgende groep. 

Specificaties
Product Naam Topklassers Wiskunde deel 2, groep 7 - 8 + VO (5 ex.)
Art.nr. 5431
ISBN nummer 9789026242090
Uitvoering Werkboek met 48 pagina's.
Auteur Thieme Meulenhoff
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Topklassers Wiskunde deel 2, groep 7 - 8 + VO (5 ex.)
Uw waardering


Gerelateerde Berichten