Winkelwagen

Tridio What's Next

Breinbreker voor kleuters. Een mooi spel met een oplopende moeilijkheidsgraad, speciaal ontwikkeld voor hoogbegaafde kinderen en kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong.

Met magnetische foamstukken (driehoeken en ruiten) in 3 kleuren ontdekken kinderen spelenderwijs patronen in logische reeksen en trainen zo IQ-vaardigheden. Er zijn in totaal 48 opdrachten in 3 categorieën: groei, rotatie en reeksen. 

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Breinbreker voor kleuters. Een mooi spel met een oplopende moeilijkheidsgraad, speciaal ontwikkeld voor hoogbegaafde kinderen en kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong.

Kijk goed naar de opdracht en leg de magnetische ruiten en driehoeken op de juiste plaats. Ontdek zo de logica in de reeks vormen. Bedenk nu zelf hoe de volgende figuur er uit moet zien en leg die figuur ook. Controleer in het antwoordenboekje of je de oplossing hebt gevonden.

48 uitdagende opdrachten

Met magnetische foamstukken (driehoeken en ruiten) in 3 kleuren ontdekken kinderen spelenderwijs patronen in logische reeksen en trainen zo IQ-vaardigheden. Er zijn in totaal 48 opdrachten in 3 categorieën: groei, rotatie en reeksen. De opdrachten zijn verdeeld in 3 boekjes zodat er meerdere kinderen tegelijkertijd kunnen spelen. Voor 1 tot 3 spelers.

Logische patronen 

Ontdek de logische patronen in logische reeksen. Leerlingen trainen zo hun IQ-vaardigheden. Kijk goed naar de opdracht en leg de ruiten en/of driehoeken op de juiste plaats. Bedenk ook eigen vormen en patronen. Kinderen ervaren dat ze de opdrachten beter kunnen oplossen als ze gestructureerd werken.

Zelfstandig

Tridio What's Next kan zelfstandig worden gemaakt. Kinderen kunnen de oplossingen zelf controleren in het antwoordenboekje.

Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Specificaties
Product Naam Tridio What's Next
Art.nr. 55310
ISBN nummer 8717249690764
Uitvoering Logisch denkspel voor kinderen vanaf 4 jaar.
Auteur Productief
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tridio What's Next
Uw waardering