Winkelwagen

Triplet

Triplet bestaat uit 3 verschillende spellen. Kinderen oefenen met Triplet hun combinatievermogen, inzicht en concentratievermogen. De bedoeling is om prachtige patronen te maken.

De opdrachten variëren van eenvoudig tot zeer moeilijk, waardoor dit spel voor alle kinderen interessant is. Voor alle kinderen vanaf 4 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Triplet bestaat uit 3 verschillende spellen. Kinderen oefenen met Triplet hun combinatievermogen, inzicht en concentratievermogen. De bedoeling is om prachtige patronen te maken. De opdrachten variëren van eenvoudig tot zeer moeilijk, waardoor dit spel voor alle kinderen interessant is.

Legspel + Domino + Memogame in 1 doos.

Prachtige vormen naar voorbeeld samenvoegen, kleurendomino met joker en memospel. De voorbeelden gaan van eenvoudig over naar moeilijk, en zo groeit het materiaal mee! De 48 grote houten driehoeken (kantlengte 8 cm) zijn verpakt in een driehoek van gelakt beukenhout, inclusief speelvoorbeelden en handleidingboekje.

Hoogbegaafdheid

Daag de kinderen uit met het leuke spel Triplet. Door de opbouw in moeilijkheid is het spel geschikt voor alle kinderen vanaf 4 jaar.

Specificaties
Product Naam Triplet
Art.nr. 5287
ISBN nummer n.v.t.
Uitvoering Spel met 48 grote houten driehoeken en opdrachtboekje.
Auteur Logo Verlag
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Triplet
Uw waardering