Winkelwagen

Vuur van tuur strips voor beginnende lezers

SKU
52290
Waardering:
100% of 100
€ 10,50

Dit is een AVI strip voor beginnende lezers. Tuur is een jonge draak. Hij mag in huis geen vuur spuwen. Tuur is boos en vliegt weg. De kinderen Koen en Kaat gaan op zoek naar Tuur. Dan komen ze bij de dierentuin …

Deze strip voor beginnende lezers is een erg spannend en indrukwekkend verhaal. Speciaal voor groep 3 en kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong zijn de strips voor beginnende lezers ontwikkeld. Het AVI niveau is van start t/m M3.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 1

Slimme kleuters en groep 3

Speciaal voor groep 3 zijn de strips voor beginnende lezers ontwikkeld. Het AVI niveau is van start t/m M3. Jan Kuipers adviseert deze strip voor beginnende lezers voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Ideaal voor kleuters uit groep 1 en 2 die voorlopen op het gebied van taal.

Deze strip voor beginnende lezers is een erg spannend en indrukwekkend verhaal. Wanneer het draakje Tuur de hele dure vaas van de koningin stuk maakt, wordt hij in een hok opgesloten. Koen en Kaat vinden dit heel erg en gaan hem opzoeken, maar zijn hok is leeg. Hier begint hun zoektocht. Ze beleven grote en spannende avonturen die niet zonder gevaar zijn. De grappige afbeeldingen zorgen ervoor dat deze strip goed leesbaar is voor beginnende lezers. De leuke teksten geven jonge kinderen de indruk dat het in staat is om snel te leren lezen.

Deze strip bevordert het leesplezier en draagt bij tot een goede taalontwikkeling.

Het motiverende van deze strip is dat kleine kinderen in de gaten krijgen dat ze zelfstandig in staat zijn om snel een tekst te lezen. Vuur van tuur is ook perfect voor kinderen die nog geen echt leesboek aan kunnen.


Gerelateerde document:

Gratis werkblad

Specificaties
Product Naam Vuur van tuur strips voor beginnende lezers
Art.nr. 52290
ISBN nummer 9789027662255
Uitvoering Strip AVI Start, 29 pagina's
Auteur Mark Janssen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vuur van tuur strips voor beginnende lezers
Uw waardering