Winkelwagen

Waterworld SmartGames Travel

SKU
8835
Waardering:
100% of 100
€ 9,95

De wonderlijke waterwereld! Puzzel je koel met dit onderwater avontuur!

Voor alle kinderen vanaf 5 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 4

De wonderlijke waterwereld! Puzzel je koel met dit onderwater avontuur!

Kies een opdracht en bepaal hoeveel dieren van elke soort er afgebeeld staan. Leg de 4 puzzelstukken op het spelbord, zodat er van elke soort evenveel dieren zichtbaar blijven als er op de opdracht staan. Er is telkens maar één oplossing.

48 uitdagende opdrachten

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn 48 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk. En voor alle leeftijden leuk om te spelen. 

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken! 

Vanaf 5 jaar

Dit spel van Smart Games adviseren wij voor slimme kinderen vanaf 5 jaar. Te gebruiken als aanvulling voor Levelspel box 1 en 2 (groep 1 en 2) en Levelwerk box 1 (groep 3).

Jan Kuipers adviseert dit spel voor kleuters en maakt daarom deel uit van Levelspel box 1. Hierin zitten uitsluitend materialen voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Waterworld is een geweldig denkspel voor de kleuters en voor kinderen uit groep 3, 4 en 5. En zijn 48 uitdagende opdrachten die een opbouw in moeilijkheid hebben.

Specificaties
Product Naam Waterworld SmartGames Travel
Art.nr. 8835
ISBN nummer 5414301515319
Uitvoering Smartgame met 48 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waterworld SmartGames Travel
Uw waardering