Winkelwagen

Woordenschat fase 3 (5 stuks)

De beeldpuzzels hebben thema's die dichtbij de leerling liggen zoals de eigen klas, het eigen huis, vervoer, kleding en huisdieren. In moeilijkheidsgraad volgen de puzzelboeken de woordenschatontwikkeling (fases).
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
Al puzzelend de woordenschat vergroten: dat is het doel van de zevendelige serie Woordenschat "Om je heen". Het uitgangspunt van de beeldpuzzels zijn eenvoudige illustraties, die vertaald moeten worden naar woorden. Op een speelse manier leren kinderen zo nieuwe begrippen, woorden en de juiste schrijfwijze ervan kennen.

De beeldpuzzels hebben thema's die dichtbij de leerling liggen zoals de eigen klas, het eigen huis, vervoer, kleding en huisdieren. Natuurlijk is elk volgend deel wat moeilijker dan het vorige: in moeilijkheidsgraad volgen de puzzelboeken de woordenschatontwikkeling (fases).

Woordenschat Fase 3 bevat dezelfde soort puzzels als die in Woordenschat Fase 2, alleen moeten er nu meer woorden worden ingevuld en zijn de puzzels iets moeilijker. Er zijn weer vele plaatjes met betrekking tot onderwerpen zoals de keuken, de slaapkamer, het strand en het vliegveld, die moeten worden omgezet in woorden.

Antwoorden voor Woordenschat Fase 3 zijn gratis te downloaden.
Specificaties
Product Naam Woordenschat fase 3 (5 stuks)
Art.nr. 5345
ISBN nummer Nee
Uitvoering Nee
Auteur Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woordenschat fase 3 (5 stuks)
Uw waardering