Winkelwagen

De pet van Jet strips voor beginnende lezers

Dit boek is een stripverhaal speciaal ontwikkeld voor kinderen voor de start van groep 3. Jan Kuipers adviseert deze strip voor beginnende lezers voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
Jet maakt mooie hoeden die ze zelf verkoopt in haar fietskar. Maar op een dag is er zoveel wind dat alle hoeden wegwaaien. Jet is erg droevig maar dat is nergens voor nodig want iedereen die een hoed vindt, brengt hem terug: de piraat, de heks, de vogelverschrikker, de sneeuwman, de poes, de prinses, de goochelaar, de boekenlezer in de tuin, de pottenbakster, de kok en de bloemendame.

Dit boek is een stripverhaal speciaal ontwikkeld voor kinderen voor de start van groep 3. Jan Kuipers adviseert deze strip voor beginnende lezers voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Ideaal voor kleuters uit groep 1 en 2 die voorlopen op het gebied van taal.

Kleine kinderen worden enorm gestimuleerd om de tekst echt te gaan lezen. Zelfstandig. Dit werkt fantastisch door op het snel leren lezen. De pet van Jet is een echte aanrader voor kinderen die net beginnen met lezen.

Deze strip voor beginnende lezers maakt het de lezer niet eenvoudig om de correcte woorden te selecteren. Zo heten alle hoeden 'pet' om het met een beknopt en begrijpelijk woord te kunnen uitdrukken. Maar het zet beginnende lezers zeker aan om de tekst echt te lezen.

Speciaal voor groep 3 zijn de strips voor beginnende lezers ontwikkeld. Het AVI niveau is van start t/m M3.
Specificaties
Product Naam De pet van Jet strips voor beginnende lezers
Art.nr. 52230
ISBN nummer n.v.t.
Uitvoering n.v.t.
Auteur n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De pet van Jet strips voor beginnende lezers
Uw waardering