Veelgestelde vragen

U kunt een bestelling plaatsen door te bestellen via onze website. U kunt ook contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar: mail@eduforce.nl.
De verzendkosten voor Nederland zijn €3,95 en voor Vlaanderen €5,95. Bij bestellingen vanaf €50 hoeft u geen verzendkosten te betalen. Onze website berekent de verzendkosten automatisch. 
Neem contact met ons op wanneer we een bestelling naar een andere land moeten versturen. Stuur dan een mail naar: mail@eduforce.nl
We hanteren prijzen op onze website inclusief BTW. Wanneer u in Vlaanderen woont, berekent ons systeem automatisch de bestelling zonder BTW.
Een zichtzending geeft de mogelijkheid om onze uitgaven te beoordelen. Bij veel uitgaven op onze website staan voorbeeldpagina’s en inhoudsopgave als download. Hiermee krijgt u ook een goede indruk van de uitgave.

U kunt altijd een bestelling plaatsen met automatisch recht van retour. Daarvoor vult u het retourformulier in en stuurt u de bestelling binnen ongeveer 3 weken retour. Voor een zichtzending kunt u het beste losse boeken of werkboeken bestellen. DOWNLOAD RETOURFORMULIER 
Veel scholen in Nederland werken met enthousiasme met Levelwerk. Indien u overweegt om te starten met Levelwerk, bieden we de mogelijkheid om een zichtzending aan te vragen. 

We kunnen een zichtzending toesturen van één of meerdere boxen. We kunnen bijvoorbeeld Levelspel box 1 (voor de kleuters) en Levelwerk box 3 (groep 5) toezenden. De factuur wordt automatisch gecrediteerd wanneer de boxen binnen ongeveer 3 weken weer bij ons retour zijn. Dit is geen enkel probleem, u heeft dan voldoende tijd om te beoordelen of Levelwerk bij jullie school past.

Plaats uw bestelling op onze website of stuur een e-mail naar mail@eduforce.nl. Tip: maak zelf ook even een kopie van het ingevulde retourformulier. DOWNLOAD RETOURFORMULIER 
Alle uitgaven kunt u bestellen met recht op retour binnen ongeveer 3 weken. Is deze periode te kort? Neem dan contact met ons op: mail@eduforce.nl
Als u artikelen heeft ontvangen waar u niet tevreden over bent, dan kunt u die aan ons retour sturen. 
Volg de stappen:1. Download het retourformulier.

2. Vul uw klantgegevens in, waaronder u de bestelling heeft gedaan.

3. Vul nauwkeurig de artikelen en aantallen in.

4. Geef de reden van retour zenden.

5. Verstuur de zending naar Eduforce, Antwoordnummer 1032, 9200 VB te Drachten.

Tip: maak zelf ook even een kopie van het ingevulde retourformulier.DOWNLOAD RETOURFORMULIER
Back to Top