Manuscripten

De meeste manuscripten worden door de auteurs zelf aan Eduforce aangeboden. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe lees- en prentenboeken, leermethoden en schoolmaterialen.

Wij vinden het leuk om manuscripten te ontvangen. Wanneer u een concreet idee heeft, werk dit dan voor ons uit en stuur ons het manuscript. We stellen het op prijs dat het zo concreet mogelijk wordt aangeleverd. Mogelijk met afbeeldingen. Aangezien wij regelmatig manuscripten toegezonden krijgen, is ons streven om binnen 4 weken te reageren. U ontvangt van ons een reactie of het manuscript aan onze eisen voldoet en of het past binnen ons fonds.

Wat zijn onze criteria?

Bij de beoordeling van een manuscript is het voor ons belangrijk dat een uitgave origineel is, goed geschreven en educatieve waarde toevoegt.

Wij vinden het leuk om heel verschillende uitgaven uit te geven, die op een eigen manier zijn geschreven. Uitgaven moeten aantrekkelijk zijn voor leerkrachten of kinderen voor wie het bedoeld is. Al onze uitgaven hebben een toegevoegde waarde op educatief gebied.

Back to Top