Winkelwagen

Zichtzending

Zichtzending

Een zichtzending geeft de mogelijkheid om onze uitgaven te beoordelen. Bij veel uitgaven op onze website staan voorbeeldpagina’s en inhoudsopgave als download. Hiermee krijgt u ook een goede indruk van de uitgave.

U kunt altijd een bestelling plaatsen met automatisch recht van retour. Daarvoor vult u het retourformulier in en stuurt u de bestelling binnen ongeveer 3 weken retour. Voor een zichtzending kunt u het beste losse boeken of werkboeken bestellen.

Zichtzending Levelwerk/Levelspel

Veel scholen in Nederland werken met enthousiasme met Levelwerk. Indien u overweegt om te starten met Levelwerk, bieden we de mogelijkheid om een zichtzending aan te vragen.

Levelwerk is een compleet pakket, alles zit in de betreffende Levelwerk box, dat wil zeggen de (spel)materialen en de handleiding voor de leerkracht. Er is een Levelwerk box samengesteld voor elke groep, voor groep 3 t/m 8. In de handleiding staat beschreven hoe Levelwerk gebruikt moet worden en hoe de begeleiding van de kinderen kan plaatsvinden.

Voor kleuters hebben we Levelspel ontwikkeld. Met Levelspel worden kleuters voorbereid op het echte Levelwerk. Daarnaast werken de kinderen uit groep 3 met Levelspel, voor wie de instap in Levelwerk nog net te hoog is, vaak doordat de kinderen nog niet kunnen lezen.

We kunnen een zichtzending toesturen van één of meerdere boxen. We kunnen bijvoorbeeld Levelspel box 1 (voor de kleuters) en Levelwerk box 3 (groep 5) toezenden. De factuur wordt automatisch gecrediteerd wanneer de boxen binnen ongeveer 3 weken weer bij ons retour zijn. Dit is geen enkel probleem, u heeft dan voldoende tijd om te beoordelen of Levelwerk bij jullie school past.

Plaats uw bestelling op onze website of stuur een e-mail naar mail@eduforce.nl.

Zichtzending verlengen

Wilt u het termijn van de zichtzending verlengen? Dat is geen punt, stuur dan een mail naar mail@eduforce.nl.

Zichtzending houden

Indien u heeft besloten om de zichtzending te houden, dan kunt u de factuur voldoen. En wanneer een deel van de bestelling retour wordt gestuurd, sturen we een nieuwe factuur. De oorspronkelijke factuur wordt gecrediteerd. Gebruik het retourformulier voor een snelle afhandeling. 

Showroom

In Drachten kunt u onze materialen altijd komen bekijken. Een afspraak maken is in principe niet nodig.