Winkelwagen

Over Eduforce

Uitgeverij Eduforce ontwikkelt onderwijsmaterialen voor het basisonderwijs, met passie en gedrevenheid, gericht op het talent van elke leerling. 

We ontwikkelen onderwijsondersteunende leermiddelen en materialen in de breedste zin van het woord. Van remediërende materialen op het gebied van taal en rekenen, doorlopende leerlijnen voor sociaal-emotionele vaardigheden en hoogbegaafde leerlingen, producten voor media- en digi-onderwijs, tot leerkrachtondersteunende instrumenten en uitgaven. 

Bij Eduforce werken we hard aan het uitgeven van kwalitatief hoogstaande producten, zowel inhoudelijk als uiterlijk. Samen met mijn collega’s streef ik ernaar om met u en voor u uitgaven te ontwikkelen die toegevoegde waarde opleveren in de klas. Ik heb de ambitie een bijdrage te leveren om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Er komen dit schooljaar weer een aantal mooie uitgaven aan. Houd daarom onze website in de gaten. 

Eduforce en Cedin: een sterke combinatie

Eduforce opereert als zelfstandige uitgeverij, maar is wel onderdeel van Cedin. De kracht van deze combinatie is dat Eduforce, als enige in Nederland, unieke producten uitgeeft, vooral op het terrein van hoogbegaafdheid. Er is een sterke koppeling tussen Eduforce uitgaven en de Cedin-dienstverlening. De onderwijsadviseurs zijn betrokken bij het ontwikkelen van onderwijsmaterialen en staan voor scholen klaar om trainingen en implementatietrajecten op maat te verzorgen.

Niels Bron, Uitgever

Niels Bron


Uitgeverij Eduforce
KVK 01128875
BTW NL819181961B01
IBAN: NL95RABO0328518042 t.n.v. Uitgeverij Eduforce


Training en advies op maat

De onderwijsadviseurs van Cedin bieden scholing en begeleiding aan leerkrachten en directies en leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen.

Niels Bron


Gerelateerde trainingen:

Training en advies op maat - Cedin