Ridder Jesse strips voor beginnende lezers

Speciaal voor groep 4 is deze strip voor beginnende lezers ontwikkeld. Het AVI niveau is van start t/m M4. Jan Kuipers adviseert deze strip voor beginnende lezers voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong.
Voeg toe aan verlanglijst
Jesse speelt graag ridder. Zijn fiets is zijn paard. Wanneer mama hem roept om naar school te gaan, wil hij dolgraag alleen met de fiets naar school. Mama stribbelt eerst wat tegen, maar geeft uiteindelijk toch toe. Ze sluipt hem echter stiekem achterna om te zien of hij echt al alleen naar school kan. Hoe loopt dit verhaal af?

Speciaal voor groep 4 is deze strip voor beginnende lezers ontwikkeld. Het AVI niveau is van start t/m M4. Jan Kuipers adviseert deze strip voor beginnende lezers voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Ideaal voor kleuters uit groep 1 en 2 die voorlopen op het gebied van taal.

Ridder Jesse is een spannend verhaal. De opbouw is zorgvuldig gekozen zodat de kinderen blijven doorlezen. De strip Ridder Jesse bevordert het leesplezier en draagt bij tot een correcte taalgroei. Grote letters en grappige foto's maken deze strip bijzonder aantrekkelijk.

Het motiverende van deze strip is dat jonge kinderen in de gaten krijgen dat ze zelfstandig in staat zijn om snel een tekst te lezen. De strip Ridder Jesse is een echte aanrader voor beginnende lezers.
Specificaties
Productnaam Ridder Jesse strips voor beginnende lezers
SKU 52270
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ridder Jesse strips voor beginnende lezers
Uw waardering
Back to Top