Winkelwagen

Pai Botzees

Voor alle kinderen vanaf 4 jaar om de beginselen van robotica te leren/begrijpen. Pai Botzee zal kinderen inspireren om creatief en kritisch na te denken door hun eigen robot te coderen en te programmeren!

Voor alle kinderen van 4 - 12 jaar te gebruiken. 

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Pai Botzees, bevat 130 uniek gevormde bouwblokken, 30 Interactieve Augmented Reality-puzzels en 1 Lithium ION-batterij.

Pai Botzee zal kinderen inspireren om creatief en kritisch na te denken door hun eigen robot te coderen en te programmeren!

Inclusief 2 gratis apps

Met Botzees Edu, leren de kinderen stap voor stap zelfstandig programmeren via programmeer iconen (een soort junior Scratch). Bij het programmeren zien ze Botzees een traject afleggen. Als er een fout bij het programmeren wordt gemaakt kan Botzees niet verder zijn weg afleggen en zien de leerlingen waar Botzees vast loopt en kunnen ze hun programma aanpassen. Er is een opbouw in moeilijkheidsgraad in programmeren. Uiteraard kan Botzees ook met een remote controll op de tablet ook bestuurd worden.

Beginnende robotica

De 30 interactieve Augmented Reality-puzzels leren je nog meer codeerconcepten met visuele aanwijzingen. (ook wel bekend als Noova). Ontworpen voor nieuwsgierige kinderen al vanaf 4 jaar!

Specificaties
Product Naam Pai Botzees
Art.nr. 59200
ISBN nummer Nee
Uitvoering Techniekset Robotica
Auteur Pai
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pai Botzees
Uw waardering