Winkelwagen

TacoBot Robotica

Voor alle kinderen vanaf 4 jaar om de beginselen van robotica te leren/begrijpen. De TacoBot programmeer je door het opdrachten te laten uitvoeren door gebruik te maken van de opdrachtkaarten. De 'hoedjes' kunnen de kinderen verwisselen waardoor de TacoBot op stemmen, beweging, blokkades, ondergrond (kleuren) en op codes reageert. 

Voor alle kinderen van 4 - 12 jaar te gebruiken. 

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

TacoBot is een stapelbare codeerrobot die is ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar. Hij leert kinderen coderen met schermloze codering (zoals bij de BeeBot) en coderen met iconen (slepen-en-neerzetten), die perfect is voor het bevorderen van kritisch denken en het oplossen van problemen. 

De TacoBot programmeer je door het opdrachten te laten uitvoeren door gebruik te maken van de opdrachtkaarten. De 'hoedjes' kunnen de kinderen verwisselen waardoor de TacoBot op stemmen, beweging, blokkades, ondergrond (kleuren) en op codes reageert.

Voor alle kinderen van 4 - 12 jaar te gebruiken. Snel in te zetten, geen voorbereiding nodig. Kinderen gaan er direct mee aan de slag. 

Stapelen

Stapelen is de meest intuïtieve en eenvoudigste manier van bouwen. Het kan tegemoetkomen aan de behoeften van kinderen bij het verkennen en creëren van verschillende robots, terwijl het de handigheid en het bevattingsvermogen van kinderen in de jongere leeftijden aanpast.

Geavanceerd spel

Er zijn 3 verschillende manieren voor de perceptie / controle / programmering van TacoBot om te voldoen aan de fysieke en psychologische groeibehoeften van kinderen van verschillende leeftijden. Hierdoor kan TacoBot kinderen blijven aantrekken en tegelijkertijd de fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen van 4 jaar en ouder bevorderen.

Schermvrije codering en slepen-en-neerzetten codering

TacoBot heeft twee verschillende programmeermethoden, een gebruiksvriendelijke programmeur op afstand (geen telefoon of tablet vereist) via drukknoppen en via iconen (versleepbare codering), die het logisch en programmeerdenken van kinderen zo vroeg mogelijk kan ontwikkelen. De programmeerresultaten worden in realtime teruggekoppeld naar TacoBot om het plezier van het leren van kinderen te vergroten.

Om te voldoen aan de creatieve behoeften van kinderen, heeft TacoBot een aantal uitbreidingsmogelijkheden. Kinderen kunnen de lichaamsdelen van TacoBot vervangen, plug-in apparaten toevoegen aan TacoBot en zelfs met Lego bouwen om TacoBot verschillende mogelijkheden te geven en meer gameplay te ontdekken.

Verschillende sensorcombinaties

TacoBot heeft een aantal verschillende hoeden, die overeenkomen met geluidssensoren, ultrasone sensoren en lichtsensoren, waardoor TacoBot de bijbehorende signalen kan detecteren en een verscheidenheid aan interactief plezier kan brengen.

Specificaties
Product Naam TacoBot Robotica
Art.nr. 59160
ISBN nummer Nee
Uitvoering Techniekset Robotica
Auteur RoboSpace
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TacoBot Robotica
Uw waardering