(1 ex.) Doorzetters Walt Disney, verrijkingswerk groep 5-6

SKU
56330
Waardering:
100 % of 100
€ 9,50
Doorzetters zijn werkboeken over mensen die niet bang waren om fouten te maken. Ze kozen niet voor de makkelijkste weg, maar gingen nieuwe uitdagingen aan. Ze gaven het niet op als het moeilijk werd, maar zetten door. Geschikt om te gebruiken als extra werk, pluswerk en om te gebruiken in de plusklas, voor kinderen uit groep 5 en 6.
Voeg toe aan verlanglijst
Doorzetters zijn werkboeken over mensen die niet bang waren om fouten te maken. Ze kozen niet voor de makkelijkste weg, maar gingen nieuwe uitdagingen aan. Ze gaven het niet op als het moeilijk werd, maar zetten door. En daarmee werden ze wereldberoemd.

Walt Disney

Deze Doorzetter gaat over Walt Disney. Als jongetje hield hij al van fantaseren en hij bleef zijn hele leven nieuwe dingen leren om zijn fantasieën zo mooi mogelijk te laten zien. Toch werd hij ooit ontslagen omdat hij niet genoeg fantasie zou hebben. Gelukkig zette hij wel door, want later werd hij wereldberoemd met zijn tekenfilms, speelfilms en pretparken.

Pluswerk

Dit werkboek is geschikt om te gebruiken als extra werk, pluswerk en om te gebruiken in de plusklas. Het werkboek is ontwikkeld voor kinderen uit groep 5 en 6. 

Opbouw

Het werkboek is opgebouwd uit 6 hoofdstukken. In de hoofdstukken worden stukjes tekst afgewisseld met opdrachten. De Doorzetters-werkboeken zijn gebaseerd op het onderzoek van psychologe Carol Dweck naar de invloed van mindset op het leervermogen. 

Zelfstandig werken

Dit werkboek is erop gericht om leerlingen zelfstandig te laten werken. Voor de werkhouding en motivatie van de leerling is het belangrijk dat de tijd wordt genomen om het werkboek te introduceren en het doel ervan uit te leggen. 


Gerelateerde documenten:

Inhoudspagina Voorbeeldpagina's

Specificaties
Productnaam (1 ex.) Doorzetters Walt Disney, verrijkingswerk groep 5-6
SKU 56330
ISBN-nummer 978-94-91510-96-0
Uitvoering Werkboek met 24 pagina's.
Auteur Sandra van Bijsterveld
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:(1 ex.) Doorzetters Walt Disney, verrijkingswerk groep 5-6
Uw waardering
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!