Winkelwagen

32Breinkrakers (1 ex.)

32 Breinkrakers is een kopieerblok dat ingezet wordt voor (hoog)begaafde kinderen, vanaf groep 5. Het daagt kinderen uit om logisch na te denken. Leuke en leerzame opdracht.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
32 Breinkrakers biedt 32 denkopgaven. De veelzijdige onderwerpen zijn inzetbaar bij verschillende vakken op de basisschool. Veel raadsels in deze uitgave zijn echte breinbrekers en kunnen niet meteen opgelost worden. Sommige problemen zijn bekende raadselklassiekers, die zijn aangepast en in een nieuw jasje gestoken.

32 Breinkrakers is geschikt voor leerlingen vanaf groep 5. De werkbladen zijn geschikt voor zelfwerkzaamheid. Het kan gebruikt worden als onderdeel van de weektaak en is ook geschikt voor hoekenwerk.

32 Breinkrakers kunnen oneindig worden ingezet. Het kopieerblok kan zelfstandig worden ingezet of onderbegeleiding van de leerkracht. Het daagt kinderen uit om logisch na te denken. Leuke en leerzame opdrachten. Dit werkblok maakt onderdeel uit van Levelwerk, de doorgaande leerlijn hoogbegaafdheid van Eduforce en wordt aanbevolen door Jan Kuipers.
Specificaties
Product Naam 32Breinkrakers (1 ex.)
Art.nr. 54200
ISBN nummer Nee
Uitvoering Nee
Auteur Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:32Breinkrakers (1 ex.)
Uw waardering