Winkelwagen

Asteroid Escape SmartGames

“Asteroid Escape” is een schuifpuzzel uit een ander universum, met 60 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk. Voor slimme kinderen vanaf 7 jaar.

Kan jij je ruimteschip veilig tussen de asteroïden loodsen? Om te ontsnappen, zullen al je vaardigheden als piloot tot het uiterste getest worden. 

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn 60 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Eenvoudig te leren opdrachten zijn verdeeld over 4 of 5 niveaus. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk.

Kan jij je ruimteschip veilig tussen de asteroïden loodsen? Om te ontsnappen, zullen al je vaardigheden als piloot tot het uiterste getest worden. “Asteroid Escape” is een schuifpuzzel uit een ander universum, met 60 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken! 

Voor slimme kinderen vanaf 7 jaar.

Specificaties
Product Naam Asteroid Escape SmartGames
Art.nr. 58280
ISBN nummer 5414301521167
Uitvoering Smart Games met 60 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur Smart Games
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Asteroid Escape SmartGames
Uw waardering
Ook interessant