Winkelwagen

Levelspel box 2 (kleuters)

SKU
88230
Waardering:
100% of 100
€ 655,00
Levelspel biedt een gestructureerd pakket met materialen, speciaal ontwikkeld voor kleuters die 'meer' kunnen. Levelspel bestaat uit 2 boxen.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 2

Levelwerk voor kleuters: Levelspel

Levelspel biedt een gestructureerd pakket met materialen, speciaal ontwikkeld voor kleuters die 'meer' kunnen. Levelspel bestaat uit 2 boxen.

- Verrijkingsmateriaal voor groep 1 en 2
- Voorbereidend op Levelwerk
- Kleuters leren om te gaan met 'uitdagende' stof
- Ondersteuning om kleuters pedagogisch en didactisch verantwoord te begeleiden

Inhoud van de boxen

Levelspel bestaat uit twee boxen, elk met 18 puzzel- en spelopdrachten (incl. antwoordenboeken). U ontvangt per box een 'Levelspelmap', waarin beschreven staat hoe u uw kinderen pedagogisch en didactisch verantwoord kunt begeleiden. In elke box zit een set van vijf Levelspelboekjes voor leerlingen.

Inhoud Levelspel box 2

- Paletti rekenen map 1 inclusief spelbord
- Penguins Pool Party
- Parking puzzler
- Dinosaurs mystic islands
- SneeuwWitje deluxe
- Camelot Junior
- Formido
- Schubitrix: Combinado
- Magic forest
- Triplet
- Pirates jr. Hide and Seek
- Vormen, sporen en spiegelbeelden
- Rekenkundig groep 1 en 2, deel B (5 ex.)
- Antwoorden Rekenkundig groep 1 en 2, deel B
- Techniekset Junior Engineer Robots, incl. opdrachtkaarten
- Roosterfiguren, dieren 1
- Strips voor beginnende lezers: Waar is Jan?
- Strips voor beginnende lezers: Voor wie wil
- Strips voor beginnende lezers: Vuur van Tuur
- Levelspelmap 2


Elk kind zoekt een uitdaging

Slimme kleuters leren dankzij Levelspel om te gaan met uitdagende stof, met oefenen, met dóórzetten, met falen en met tegenslag. Alle vaardigheden die nodig zijn om het leren te leren. Levelspel is een pakket dat is ontwikkeld vanuit de gedachte dat 'moeilijk moet'. Levelspel biedt een gestructureerd pakket aan puzzel- en andere opdrachten voor slimme kleuters. Elk kind heeft behoefte aan een uitdaging. 

Kant-en-klaar pakket

Kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong dienen materialen en situaties aangeboden te krijgen die aansluiten bij hun behoeften, een aanbod in de breedte én in de diepte. De materialen moeten het didactisch niveau van de leerling overstijgen, zodat er mogelijkheden tot leren gecreëerd worden. Dat biedt Levelspel. Een kant-en-klaar pakket om uw kinderen het juiste onderwijsaanbod te geven.

Voorbereidend op Levelwerk

Met de aanschaf van Levelspel legt u de basis om jonge kinderen op een verantwoorde manier uit te dagen. Levelspel bereidt kinderen voor op Levelwerk. Levelwerk is de leerlijn vanaf groep 3 voor intelligente en (hoog)begaafde leerlingen in het primair onderwijs.

Levelspel in groep 3: Levelspel wordt aangeboden aan kinderen die kunnen werken met een aparte leerlijn voor hoogbegaafdheid, en nog onvoldoende taalniveau hebben om met Levelwerk te starten. In dit geval kan Levelspel in het eerste half jaar van groep 3 worden ingezet. De meeste spellen kennen een opbouw in moeilijkheidsgraad.

Jan Kuipers

Jan Kuipers is onderwijsadviseur van Cedin. In zijn dagelijkse praktijk begeleidt hij leerkrachten bij het werken met (hoog)begaafde leerlingen en traint hij schoolteams op het gebied van (hoog)begaafdheid. Jan Kuipers is auteur van Kei in hoogbegaafdheid, 'De Kracht in jezelf' en 'Sidi-3' en 'Levelwerk'. 

Techniek

Elke Levelspel box bevat techniekmaterialen met kant-en-klare opdrachtkaarten waarmee ook jonge kinderen in aanraking komen met techniek. Overal om ons heen zien we techniekaspecten terug.


Gerelateerde documenten:

Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Naam Levelspel box 2 (kleuters)
Art.nr. 88230
ISBN nummer 978-94-91510-31-1
Uitvoering Levelspel box met 18 puzzel- en spelopdrachten.
Auteur Jan Kuipers
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Levelspel box 2 (kleuters)
Uw waardering


Gerelateerde Berichten