Winkelwagen

IQ Puzzler Pro SmartGames

SKU
57180
Waardering:
100% of 100
€ 12,98

IQ Puzzler Pro is een logisch denkspel van SmartGames voor hoogbegaafde en slimme kinderen. Ontdek verschillende vormen breinbrekers in 1 spel! Het nieuwe IQ Puzzler Pro van SmartGames stelt je 120 opdrachten voor in 3 verschillende spelvormen, zowel 2D als 3D.

Voor alle kinderen vanaf 6 jaar. 

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 5

120 opdrachten, 3 spelvarianten. Ontdek verschillende vormen breinbrekers in 1 spel! Het nieuwe IQ Puzzler Pro van SmartGames stelt je 120 opdrachten voor in 3 verschillende spelvormen, zowel 2D als 3D.

Speel de 2D opdrachten op het spelbord aan de binnenkant van het doosje of op het spelbord op de achterkant. Op het vierkante spelbord in het midden van de binnenkant speel je de 3D opdrachten.

Opbouwende moeilijkheidsgraad

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn 120 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk. En voor alle leeftijden leuk om te spelen.

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Hoe te spelen

- Kies een opdracht en plaats de puzzelstukken zoals aangeduid. De puzzelstukken die in de opdracht staan afgebeeld mag je niet meer verplaatsen.
- Probeer met alle overige stukken de lege plaatsen op te vullen.
- Er is telkens maar één oplossing.

Hoogbegaafdheid

Dit spel van SmartGames kunt u op school inzetten of thuis gebruiken. Door de opbouw in moeilijkheid daagt dit spel reguliere en slimme kinderen uit om logische na te denken.

Voor slimme kinderen vanaf 6 jaar.

Specificaties
Product Naam IQ Puzzler Pro SmartGames
Art.nr. 57180
ISBN nummer 5414301518587
Uitvoering SmartGame met 120 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:IQ Puzzler Pro SmartGames
Uw waardering