Winkelwagen

Doornroosje Smartgames

SKU
59210
Waardering:
100% of 100
€ 29,98

Overwin het doolhof, verbreek de betovering!
Kan jij de ridder helpen om zonder te verdwalen het kasteel van Doornroosje te bereiken?

Vanaf 3 jaar met 60 uitdagende opdrachten.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 2

Er was eens…. Ontdek de magie van het populaire sprookje in dit originele denkspel speciaal voor de allerkleinsten.

Kan jij de ridder helpen om zonder te verdwalen het kasteel van Doornroosje te bereiken? Of help je liever de prinses om de uitgang van de doolhof te vinden? Het wordt extra uitdagend, want door de 4 verschillende delen van het spelbord onstaat er telkens een nieuwe doolhof. Of misschien speel je liever als de draak? Dan wordt het spel net omgekeerd. Probeer dan het puzzelstuk met de draak op de juiste plaats te zetten zodat hij alle wegen naar het kasteel blokkeert en de ridder niet meer tot bij de slapende prinses kan komen.

60 uitdagende opdrachten

Doornroosje bestaat uit 60 opdrachten (24 met de draak, 18 met de ridder en 18 met de prinses) en bevat ook een leuk prentenboekje met het originele sprookje in een eigentijds jasje.

In de klas en thuis

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn maar liefst 60 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk. En voor alle leeftijden leuk om te spelen. 


Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken.

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken!

Vanaf 3 jaar

Voor slimme kinderen vanaf 3 jaar. Ook te gebruiken als aanvulling voor Levelspel box 1 en 2 (groep 1 en 2). Of voor Levelwerk box 1 (groep 3).

Specificaties
Product Naam Doornroosje Smartgames
Art.nr. 59210
ISBN nummer 5414301521259
Uitvoering Smart Games met 60 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur Smartgames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Doornroosje Smartgames
Uw waardering
Ook interessant