Winkelwagen

Trucky 3 SmartGames

SKU
52130
Waardering:
100% of 100
€ 30,00

Laden en (op)lossen! Drie vrolijke vrachtwagens zijn op weg naar hun volgende bestemming. Krijg jij de verschillende pakjes allemaal in hun laadruimte?

Geschikt voor alle kinderen van 4 tot 6 jaar, ter bevordering van het ruimtelijk inzicht.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 1

Trucky 3 groeit mee met de vaardigheden van je kind. De allerkleinsten gebruiken de vrachtwagens eerst als speelgoedauto's, die ze kunnen vullen, leegmaken en waarmee ze kunnen rondrijden. Voor oudere kinderen is het een puzzelspel met 48 opdrachten, eerst eenvoudig, daarna steeds uitdagender. 

Trucky 3, eerst speelgoed...daarna een spel.

Levelspel 

Trucky 3 is door Jan Kuipers toegevoegd aan Levelspel. In Levelspel zitten alle hoogbegaafdheidsmaterialen voor kleuters die ‘meer’ aan kunnen. Het spel bestaat uit drie kleine vrachtauto's met verschillende laadbakken en diverse gekleurde blokken.

Ruimtelijk inzicht

Het doel van dit spel is dat kinderen ruimtelijk inzicht ontwikkelen. Er mag niets uit de laadklep steken van de vrachtwagen. Het past er op één manier in. Kent u de problemen bij het inpakken van uw auto voor de vakantie? Het basis idee van Trucky 3 is hetzelfde. Leer uw kinderen inzicht te ontwikkelen in een beperkte ruimte.

Hoe te spelen

- Kies een opdracht. Leg de vrachtwagen(s) en puzzelstukken die hierop afgebeeld staan klaar.
- Plaats de puzzelstukken in de laadruimte van de vrachtwagen(s).
- Er is maar één oplossing, die je op de achterkant van elke opdracht kan terugvinden.

Hoogbegaafdheid

De opdrachten variëren van eenvoudig tot zeer moeilijk. Dit spel is dan ook geschikt voor kinderen die uitdaging zoeken. SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. 

Specificaties
Product Naam Trucky 3 SmartGames
Art.nr. 52130
ISBN nummer 5414301518730
Uitvoering Smart Game met 48 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trucky 3 SmartGames
Uw waardering