Winkelwagen

Duo-pakket Muis, monster en ik + Blij met Mij

Deze boeken zijn speciaal ontwikkeld voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen te bevorderen. Als je deze boeken leest en de opdrachtjes uitvoert, wordt je leven een stuk gemakkelijker en prettiger!
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Duo-pakket Muis, monster en ik + Blij met Mij

Nu als duo-pakket verkrijgbaar voor een aantrekkelijk prijs. Deze boeken zijn speciaal ontwikkeld voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen te bevorderen. Als je deze boeken leest en de opdrachtjes uitvoert, wordt je leven een stuk gemakkelijker en prettiger!

Muis, monster en ik

In Muis, monster en ik leren kinderen effectieve, sociale vaardigheden door het herkennen van muis- en monstergedrag en maken kennis met hun assertieve ik. Als ouders en leerkrachten dit boek met de kinderen lezen, vinden ze andere wegen om te communiceren. Het opent de harten en verbetert de relaties in de klas en in het gezin. Jong en oud kunnen profiteren van dit bemoedigende boek, bedoeld voor kinderen tussen 6 en 11.

Blij met Mij

In Blij met Mij leren kinderen zichzelf te begrijpen en te praten over hun gevoelens. Ze leren emotionele basisvaardigheden voor zelfbewustzijn, zelfrespect en eigenwaarde. Dit lees-, leer- en oefenboek staat vol ideeën hoe je kunt leren assertief te zijn. De opdrachten kunnen alleen of samen met een vriend(in) of een ouder gedaan worden. Jong en oud profiteren van dit bemoedigende boekje, bedoeld voor kinderen tussen 6 en 11 jaar. 


Voorbeeldpagina's:

Muis, monster en ik Blij met Mij

Specificaties
Product Naam Duo-pakket Muis, monster en ik + Blij met Mij
Art.nr. 88320
ISBN nummer 978-94-91510-72-4 en 978-94-91510-71-7.
Uitvoering Elk werkboek heeft een liggend A5 formaat, met 84 pagina's.
Auteur Catharina Haverkamp
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Duo-pakket Muis, monster en ik + Blij met Mij
Uw waardering