Winkelwagen

Kies en reken, groep 3 werkblok (5 ex.)

SKU
52190
Waardering:
100% of 100
€ 25,50

Kies en reken groep 3 is niet alleen bijzonder geschikt voor kinderen uit groep 3, maar ook voor de beginnende rekenaars in groep 1 en 2. Spelenderwijs gaan kinderen oefenen met de basisprincipes van het rekenen.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 1

Rekenen is de basis voor groep 3. Kies en reken groep 3 is niet alleen bijzonder geschikt voor kinderen uit groep 3, maar ook voor de beginnende rekenaars in groep 1 en 2. Kleuters in groep 1 en 2 zijn op hun eigen manier bezig met rekenen. Jan Kuipers heeft Kies en reken toegevoegd aan Levelspel, de kisten voor groep 1 en 2 met verrijkingsmaterialen.

Spelenderwijs gaan kinderen oefenen met de basisprincipes van het rekenen. Het mooi vormgegeven rekenblok nodigt jonge kinderen uit om aan de slag te gaan met rekenen. Ze gaan ervaren hoe leuk het is om te rekenen. Overal en op elk moment van de dag.

• Kinderen gaan zelfstandig aan de slag met leuke rekenopdrachten
• Doorgaande leerlijn van groep 3 t/m groep 8
• fantasierijke opdrachten waarin alle rekenprincipes de revue passeren

Veel oefenen met rekenopgaven helpt kinderen om de rekenvaardigheden onder de knie te krijgen. Kies en reken zorgt ervoor dat het leuk is om met rekenen bezig te zijn en waardoor de motivatie sterk toeneemt. Kies en reken is voor alle kinderen geschikt die extra oefening op het gebied van rekenen nodig hebben.

Let op: er is ook een antwoordenboek beschikbaar. Deze kun je los bij ons bestellen.

Specificaties
Product Naam Kies en reken, groep 3 werkblok (5 ex.)
Art.nr. 52190
ISBN nummer 9789053003527
Uitvoering Werkblok voor slimme kleuters en groep 3
Auteur Marja Mulder
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kies en reken, groep 3 werkblok (5 ex.)
Uw waardering