Winkelwagen

Logische Breinbrekers Large (5 stuks)

In Logische Breinbrekers Large leert de leerling om met gezond verstand verschillende soorten problemen op te lossen. Geschikt voor groep 7 & 8.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
Logisch nadenken, problemen oplossen en doorzetten zijn nuttige vaardigheden die heel goed met de serie Logische Breinbrekers geoefend kunnen worden! De boeken staan vol "breinbrekende" puzzels die geschikt zijn voor leerlingen die méér willen, eerder klaar zijn of een extra uitdaging nodig hebben.

Een puzzel oplossen is altijd een prestatie en een stimulans om verder te gaan naar andere en moeilijkere puzzels.

In Logische Breinbrekers Large leert de leerling om met gezond verstand verschillende soorten problemen op te lossen. Via leuke oefeningen zoals 'cijfers invoeren', 'blokken plaatsen', 'doorloopslang' en 'knikkerketting' wordt het logisch denken gestimuleerd. Ook komen diverse puzzels uit de vorige delen weer terug, alleen nu weer een beetje moeilijker! Een puzzel oplossen is voor de leerling altijd een prestatie en een stimulans om verder te gaan, naar nieuwe puzzels…

Logische Breinbrekers Large is geschikt voor groep 7 & 8. Jan Kuipers adviseert dit werkboek voor hoogbegaafde en slimme kinderen die meer aankunnen. Kinderen die de grenzen van het kunnen willen verleggen.

De antwoorden staan achterin het werkboek.
Specificaties
Product Naam Logische Breinbrekers Large (5 stuks)
Art.nr. 53500
ISBN nummer Nee
Uitvoering Nee
Auteur Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Logische Breinbrekers Large (5 stuks)
Uw waardering