Winkelwagen

Paletti, spelbord

Dit is het spelbord dat hoort bij 'Paletti, map tellen tot 20'. Dit spel is geschikt voor alle kinderen willen leren tellen tot 20. De map bestaat uit zelfcontrolerende opdrachten.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
Paletti is een spel dat perfect gebruikt kan worden voor hoogbegaafde kinderen. Paletti bestaat uit een werkmap met een bijbehorend spelbord. Beiden zijn los te bestellen.

Het is geschikt voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Het grote voordeel van Paletti is het vermogen voor kinderen om zelf de opdrachten na te kijken. Verschillende vaardigheden en behendigheden komen aan bod.

De zelfcontrolerende opdrachten:
Kinderen vinden het erg leuk om te werken met Paletti. De opzet is eenvoudig. Het kind pakt een opdracht en plaatst die op de schijf. Aan de binnenzijde van de opdrachtkaart staat de opdracht. Aan de buitenzijde is ruimte om te antwoorden. Het is de bedoeling dat de kinderen de juiste gekleurde schijfjes bij de juiste antwoorden leggen.

De zelfcontrole van de opdrachten zit in het omdraaien van het kaartje om te zien of de kleur overeenkomt met het neergelegde blokje.

Aanbevolen door Jan Kuipers, hoogbegaafdheidspecialist.
Specificaties
Product Naam Paletti, spelbord
Art.nr. 52470
ISBN nummer Nee
Uitvoering Nee
Auteur Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paletti, spelbord
Uw waardering