Winkelwagen

Rekenpuzzels 4 (5 stuks)

Rekenpuzzels 4 maakt onderdeel uit van box 2 van Levelwerk, de doorgaande leerlijn voor hoogbegaafde kinderen. De oefenboeken zijn dus geschikt voor in de groep en voor individueel werk.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
Deze zevendelige serie bevat een grote variëteit aan leuke, leerzame rekenpuzzels voor de bovenbouw.

Spelenderwijs bezig zijn met rekenen is iets waar leerlingen veel plezier aan kunnen beleven.

De serie Rekenpuzzels begint met het leren van de cijfers en het tellen tot tien en eindigt met een XXL-deel voor leerlingen vanaf groep 6 die meer uitdaging willen. De delen zijn gemaakt voor verschillende groepen (deel 1 voor groep 3 tot en met deel 6 voor groep 8), maar kunnen ook op andere manieren worden ingezet. Zo kan bijvoorbeeld een zorgleerling uit groep 5 gemakkelijk en plezierig werken in deel 1 voor groep 3.

De oefenboeken zijn dus geschikt voor in de groep en voor individueel werk.

Rekenpuzzels 4 maakt onderdeel uit van box 2 van Levelwerk, de doorgaande leerlijn voor hoogbegaafde kinderen.

Rekenpuzzels 4 heeft wederom nieuwe leuke rekenpuzzels voor de leerling in petto! Er moeten cijfers in puzzels worden ingevuld, en de leerling gaat rekenkruiswoorden en rekensudoku's maken. Er zijn ook Zweedse rekenraadsels, doolhoven en magische vierkanten. Zoals in alle delen uit deze serie staan aan het einde van dit puzzelboek een aantal puzzels opgenomen die met uitknipbare kruisjes moeten worden bedekt.
Specificaties
Product Naam Rekenpuzzels 4 (5 stuks)
Art.nr. 53460
ISBN nummer Nee
Uitvoering Nee
Auteur Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rekenpuzzels 4 (5 stuks)
Uw waardering