Winkelwagen

Rekentijger deel 4A (5 ex.)

Rekentijger stimuleert het logisch en wiskundig denken van de snellere en betere rekenaars met pittige, creatieve en innovatieve reken-wiskundeproblemen en puzzels.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews
Rekentijger stimuleert het logisch en wiskundig denken van de snellere en betere rekenaars met pittige, creatieve en innovatieve reken-wiskundeproblemen en puzzels. De leerlingen worden uitgedaagd hun wiskundige kennis en vaardigheden op hun denkniveau in te zetten en zo tot nieuwe oplossingsmanieren te komen. Dat is niet alleen uitdagend, maar ook heel leerzaam!

Past bij elke methode...
De kleurrijke werkboekjes kunnen naast elke reken-wiskundemethode gebruikt worden. Rekentijger loopt niet vooruit op het leerstofaanbod in de methode, maar biedt opdrachten die de leerlingen uitdagen om andere denkvaardigheden toe te passen. Werkboek A sluit aan bij de eerste helft van het schooljaar en werkboek B bij de tweede helft. De leerlingen kunnen op elk gewenst moment met Rekentijger werken. De boekjes zijn ook heel goed in te zetten als u werkt via het compacting programma van het SLO.
Specificaties
Product Naam Rekentijger deel 4A (5 ex.)
Art.nr. 53170
ISBN nummer 978-90-276-5610-0
Uitvoering Werkboek met 31 pagina's
Auteur Sjef Bergervoet, Peter van den Bremen, Jan Coumans, José Faarts, Ruud Houweling, Arie van Kooten, Ruud Rouvroye, Jaap de Waard en Johan Winnubst (Zwijsen)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rekentijger deel 4A (5 ex.)
Uw waardering