Winkelwagen

Sommen Versnellen

SKU
59600
Waardering:
100% of 100
€ 50,00
Sommen Versnellen is een kant-en-klaar RT-pakket voor het automatiseren t/m 20. Het digitale pakket bestaat uit rekentips, suggesties, oefeningen, toetsen, digitale registratie etc.
  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews 1

Het rekenonderwijs ligt vaak onder vuur. Hoe komen we tot een verbetering van de rekenprestaties? Auteur Harrie Meinen zegt hierover het volgende:

Automatiseren van de sommen tot en met twintig is voor het rekenonderwijs heel belangrijk. Dit moge blijken uit rekenonderzoeken die diverse remedial teachers en andere onderzoekers uitvoeren wanneer een leerling 'vastloopt' in het rekenonderwijs: vaak is de diepere oorzaak van het rekenprobleem het niet automatisch beheersen van de sommen t/m 20 en de tafels. Diverse publicaties bevestigen het hierboven gestelde.”


Tips, suggesties, oefeningen, toetsen

Harrie Meinen is intern begeleider en heeft in zijn praktijk ‘Sommen Versnellen’ ontwikkeld. Het is een pakket met tal van tips, suggesties, oefeningen, toetsen, mogelijkheden voor het volgen (registreren) van de leerling enzovoort. Het volgen (registreren) van de leerling gebeurt digitaal met behulp van een eveneens door Harrie Meinen ontwikkeld programma, dat u óók aantreft op de CD. 

Sommen Versnellen is een kant-en-klaar RT-pakket voor het automatiseren t/m 20. Het digitale pakket bestaat uit rekentips, suggesties, oefeningen, toetsen, digitale registratie etc.

Sommen Versnellen is herzien!

In de nieuwe versie is een groot aantal verbeteringen aangebracht:

- Er is een groot aantal instructiepresentaties voor het digitaal schoolbord ontwikkeld.
- Er zijn extra oefenboekjes voor de leerlingen die meer oefening nodig hebben in de min-sommen en sommen boven het tiental.
- Er is op de cd-rom een overzichtelijke inhoudsopgave aangebracht waardoor u met één druk op de knop bij het juiste gedeelte terechtkomt.

Sommen Versnellen is een boek op cd-rom. Dat betekent niet alleen dat u kunt printen wat u nodig hebt, u kunt ook wijzigingen en aanpassingen aanbrengen in het materiaal. U snijdt het daarmee toe op uw eigen situatie.

Daarnaast zijn op veler verzoek de oefenboekjes wél op papier uitgebracht. Ook deze zijn via de website te bestellen. Bij de CD krijgt u een pakketje oefenboekjes ter inzage meegestuurd.


Gerelateerd document:

Voorbeeldpagina's

Specificaties
Product Naam Sommen Versnellen
Art.nr. 59600
ISBN nummer Nee
Uitvoering Boek op CD, 200 pag. + instructiepresentaties voor digitaal schoolbord.
Auteur Harrie Meinen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sommen Versnellen
Uw waardering