Winkelwagen

Walls & Warriors SmartGames

Plaats de muren en bescherm je ridders. Hou je hoofd erbij in dit spannende denkspel waarin je je kasteel moet beschermen.

Voor alle kinderen vanaf 8 jaar.

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Reviews

Plaats de muren en bescherm je ridders! Hou je hoofd erbij in dit spannende denkspel waarin je je kasteel moet beschermen.Kan jij de muren op het spelbord zo plaatsen dat de lauwe ridders binnenin het kasteel zitten en de rode buiten blijven?

80 opdrachten

Deze Smartgame is snel in te zetten in de klas, of thuis. Er zijn 80 opdrachtkaarten met opbouwende moeilijkheidsgraad. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk.

Inhoud

Deze Smartgame bestaat uit een 3D spelbord, 4 puzzelstukken ‘muur’ en 1 puzzelstuk ‘hoge toren’, 7 ridders (4 rode en 3 blauwe) en boekje met 80 opdrachten en oplossingen.

Hoe te spelen

- Kies een opdracht. Plaats de rode ridders, de blauwe ridders en het speelstuk met de 2 hoge blauwe torens op het spelbord zoals aangegeven.
- Plaats de muren in de groeven op het spelbord zodat de rode ridders buiten en de blauwe ridders en de hoge blauwe torens binnen het kasteel terecht komen.
- Er is telkens maar één oplossing.

Cognitieve vaardigheden

Door Walls and Warriors te spelen worden de volgende cognitieve vaardigheden gestimuleerd:

- Planning.
- Logica.
- Probleemoplossend denken.
- Concentratie.
- Flexibel denken.

Logische denkspellen

SmartGames zijn super leuke, logische denkspellen voor één speler. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil. Je kunt het altijd alleen spelen. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken.

Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. En ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken! 

Vanaf 8 jaar

Voor slimme kinderen vanaf 8 jaar. Geschikt om te gebruiken naar Levelwerk box 3 t/m 7 (groep 5 t/m 8). Jan Kuipers adviseert om dit spel te gebuiken in o.a. de plusklas, of inzetten als zelfstandig werk. Houdt dan wel goed bij waar het kind is gebleven, zodat de opbouw in moeilijkheid toeneemt. 

Specificaties
Product Naam Walls & Warriors SmartGames
Art.nr. 57010
ISBN nummer 5414301518402
Uitvoering Smart game met 80 uitdagende opdrachten, met opbouwende moeilijkheidsgraad.
Auteur SmartGames
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Walls & Warriors SmartGames
Uw waardering